Hier kunt u een reactie achterlaten over hoe uw ervaring was in Gasthaus Bikers Moment.

Peter
22-07-2012
Hallo Bertus en Yvonne,

Graag wil ik jullie bedanken voor het gezellige weekend, jullie gastvrijheid en de mooie routes die we mochten rijden door de prachtige omgeving in de Eifel.
Vandaag weer goed thuisgekomen na een vlotte rit. Ook bedankt voor de foto\'s, die zijn erg mooi geworden!

Met vriendelijke groet,

Peter

08-07-2012
Hallo Yvonne en Bertus,

Wel vaker in Daun in een motorhotel geweest maar de 1ste keer in Bikers Moment wat als een warm bad voelde. De bedden lekker lang en dat is prima als je tegen de 2 meter bent. Ook de tecnische ondersteuning prima in orde want er zijn altijd mensen die met een zwakke accu op pad gaan, he Henk!!We zijn niet de enige bikers uit Malden die er geweest zijn wist Bertus te vertellen, duurt wel een paar uur voor je ze op de foto voorbij ziet komen maar daar waren ze dan toch de pedaleurs. Wel veel mooie motoren voorbij zien komen. Nogmaals dank voor de biertjes, wijntjes (die laatste hadden we niet moeten nemen!!) en het lekkere eten.

Zeker tot ziens, Henk, Hans, Jan, Tom en Frank
25-06-2012
Hoi Bertus en Yvonne

Afgelopen weekend voor de 2de keer mogen genieten van jullie gastvrijheid en gezelligheid! Vond jullie nog meer op elkaar ingespeeld en leek jullie nog makkelijker af te gaan als vorig seizoen!Vind jullie echt mensen die niet eerder ophouden voordat iedereen tervreden is!Wij hebben genoten Spreek voor de hele groep.Ook wij komen terug dat zeker misschien nog wel met een grotere groep.Wel moet ik bekennen dat na een avond aan de bar de wereld een pannekoek is en we op het randje lopen haha tot volgend jaar groeten Bernardo
25-06-2012
Hoi Bertus en Yvonne,
Wij zijn weer heelhuids thuis aangekomen na een super mooi weekendje Eifel. Mede dankzij jullie gastvrijheid en gezelligheid. Bedankt voor alles en tot volgend jaar.... Ik kan niet wachten..!
Groeten, Toon.
09-06-2012
In de periode van 01 t/m 04 juni 2012 was Bikers Moment een thuisbasis voor 11 leden van het Regiment Genietroepen. Wij hebben ons thuis gevoeld. Na fantastiche tochen door de Eifel, was de gastvrijheid en de service van Bertus en Yvonne uitstekend. Wij hebben genoten van het toeren, service, accommodatie en gastvrijheid. Hierdoor was het verblijf prima.
Met vriendelijke Genie groet,
Han
02-06-2012
Hello Yvonne et Bertus ,
petit bonjour de Belgique ( Rochefort ).
Nous avons passé un très bon W E chez vous.
Nous vous remercions pour votre accueil chaleureux .
De charmantes routes \' (merci TRIPY ), des sous bois aux beaux panoramas , et pour finir la journée , de belles terrasses et une bonne table .
Encore merci et tous nos voeux de succès pour votre hotel .
A bientôt , peut-être .
Stephanne , Camille , Sam , Benoît , Rolland et Marc .
Wilbert
01-06-2012
Hallo Bertus en Yvonne,
Allereerst dank voor de leuke foto’s. Ik heb het mailtje meteen naar de rest doorgestuurd, maar wilde wel nog even reageren. Nogmaals erg bedankt voor het heerlijke weekendje wat dankzij jullie en jullie mooie plekje helemaal geslaagd was!!! Nu je hier weer in Nederland bent is het toch weer leuk om jullie foto’s terug te zien.
Dank voor jullie geweldige gastvrijheid,
En we zien jullie volgend jaar weer.
Vriendelijke groet,
Wilbert (BMC)
Marit
30-05-2012
Dag Bertus en Yvonne!
Ik wil jullie op deze manier nog even hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en goede zorgen van afgelopen weekend Het was heerlijk! (kamer was ook heerlijk schoon! top!) Dank ook voor de foto\'s!
vr groet, Marit
(ff gumme)

Erwin
30-05-2012
Beste Yvonne en Bertus,


We zijn allemaal weer thuis gekomen en hebben volop genoten van de geweldige, enthousiaste verzorging bij jullie in Bikers Moment.
Nogmaals dank voor de uitstekende service, het lekkere eten, de perfecte sfeer en de supersnelle overcomplete fotoserie!!! THANKS!!


Geniet nog van de rest van het motorseizoen en wellicht tot ziens!


Groeten,


Erwin
27-05-2012
Beste Yvonne en Bertus,

Met mijn 2 kameraden hebben wij werkelijk genoten van ons verblijf. Na de regenachtige start van onze motorit was de schitterende ontvangst, jullie gastvrijheid, de lekkkere keuken en de gedeelde passie voor motoren hartverwarmend.

Een absolute aanrader, we komen graag terug.

Namens ons alle drie, hartelijk bedankt en met vriendelijke groeten,

Tino, Piet en Tonny

25-05-2012
Dag Yvonne en Bertus,

Met onze vrienden zijn wij de afgelopen vier dagen door jullie in de watten gelegd. Een gezellige ontvangst en een uitstekende verzorging.

Groetjes en tot de volgende keer,
Anneke en Joop
23-05-2012
Hallo Bertus en Yvonne,
Namens ons alle 3 hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid.
Alles was zeer goed verzorgd, en we hebben een heerlijk weekend bij jullie gehad. We komen zeker nog een keer terug.
Groeten van Kees, Piet en Leen
Naam: *
E-mail:
Website:
Uw bericht: *
Antispam-vraag: Hoeveel is 5 plus 7:


* = verplicht