Hier kunt u een reactie achterlaten over hoe uw ervaring was in Gasthaus Bikers Moment.

Roy, Wim, Frits, Gio, Ralph, Jessy en Rinia
20-08-2014
Hallo Yvonne en Bertus,

We hebben een TOP weekend gehad. Bedankt voor jullie gastvrijheid en zorg!

Groeten
Fred & Mark
14-08-2014
Hoi Yvonne en Bertus,

We hebben het net niet droog gehouden het laatste uur flink wat buien gehad.
Evengoed hebben we een heerlijk weekend gehad. Erg bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen, we hebben genoten.
Jullie hebben een geweldige plek met een warme deken gecreeerd als uitval basis om van de hobby en omgeving te genieten.

Groeten

Bas Dax
23-06-2014
Na het succesvolle weekend van vorig jaar, kunnen we afgelopen weekend ook bestempelen als een top weekend! Bedankt voor het geweldige verblijf en de heerlijke barbeque!! :-).
11-05-2014
Yvonne & Bertus, het was een kei leuk en gezellie weekend, goed verzorgt en een mooie route gereden. de (Erdinger)biertjes en zo.. smaakten prima, jullie zien ons zekers nog eens terug. groeten van de Falcons
07-04-2014
Bertus en Yvonne, het was weer geweldig.
Mooie route en lekker eten en drinken. Tot de volgende keer!!!
30-09-2013
Hallo Yvonne & Bertus,
Bedankt voor een fantastisch verblijf en jullie gastvrijheid! Wij hebben genoten van de mooie route richting de Lorelei die Yvonne had voorgesteld. En ook het weer was natuurlijk top! Volgend jaar zijn we zeker weer voornemens om de voorraad Erdinger te komen reduceren! ;-) Nogmaals dank en tot dan! Groeten van De Plakkers
29-09-2013
Hoi Bertus en Yvonne, wij hebben het fantastisch gehad bij jullie, ook het eten was heerlijk. Mooie routes gereden. We komen zeker terug.
Groetjes van ons
29-09-2013
Beste Bertus en Yvonne,
Dank voor een geweldige Eifel-ervaring met prachtige routes. Ook de terugreis vandaag naar Valkenswaard was prachtig. Het mooie weer werkte uiteraard ook mee!
We hebben enorm genoten en vonden jullie persoonlijke aandacht en vriendelijke en gastvrije houding fantastisch. Dank daarvoor!
15-09-2013
Hallo Bertus en Yvonne. Vanmiddag nog heerlijk rondgereden in de vulkaaneifel en het is ook nog droog gebleven dus wat wil je nog meer. We hebben een heerlijk weekend gehad en willen zeker nog een keer terug komen. Bedankt voor de goede zorgen.
22-08-2013
Bertus&Yvonne ,

Alles is al genoemd door voorgaande gasten en het klopt helemaal!Bedankt voor de leuke dagen en tot ziens!
Groeten Peter&Hans
17-08-2013
Hoi Bertus en Yvonne,
Vanmiddag weer veilig thuis gekomen zij het weer dank zij de Garmin van Cees na een half uur weer in Daun maar na de tom en yerry toch weer op de goede weg gekomen, nogmaals bedankt voor de goede en gezellige zorgen en dagen en we komen zeker een keer terug en Cees wil dan weer Raket vloeistof. Ook nog bedankt voor de route\'s en de mooie kenteken plaat kon 200 honderd door Nederland niks aan de hand.
Groetjes en zeker tot weer ziens Cees , Stefan en Arthur
Roel en Sven
16-08-2013
Hoi Bertus en Yvonne,
Jullie gastvrijheid was erg prettig en gaf gelijk een gevoel van thuiskomen, terwijl het ons eerste bezoek was. Ook het verblijf was super, schone kamers en een gezellige bar. Jullie warme maaltijd was erg lekker en ruim voldoende. Jullie ontspannen houding straalt warmte uit, waardoor je lekker kunt relaxen . Super helemaal top en tot gauw. Groetjes Roel en Sven
Naam: *
E-mail:
Website:
Uw bericht: *
Antispam-vraag: Hoeveel is 5 plus 7:


* = verplicht