Hier kunt u een reactie achterlaten over hoe uw ervaring was in Gasthaus Bikers Moment.

05-10-2011
Hoewel ik lichamelijk niet lekker in orde ben,toch een geweldig weekend gehad Gezellig hotel met slaap gelegenheden

Bedankt en tot ziens
04-10-2011
Hi Bertus en Yvonne,
geweldig genoten van het lange weekend met MC ASOM in en rond jullie hotel. Jullie hebben werkelijk de perfecte locatie voor zo'n jubileum weekend: gezellige bar, goede eetgelegenheid, prachtige terrassen en, ook heel belangrijk, goede bedden en (bad)kamers. Ook de ligging is ideaal met heel veel geweldige "gumwegen". We hebben ons geweldig thuis gevoeld bij jullie. Veel succes verder en we komen zeker weer eens aan.
Met vriendelijke groet,
Frans Visser
04-10-2011
geweldig weekend gehad, bedankt voor de goede verzorging.
03-10-2011
Beste Yvonne en Bertus,
Namens alle deelnemers van onze MC ASOM wil ik je heel, heel hartelijk danken voor jullie grandiose medewerking bij de voor bereiding, de enorme inzet en gastvrijheid, en het geweldige verblijf, inclusief de verzorging van de inwendige mens samen met het nathouden van de levers van alle motorrijders, voor en tijdens het Jubileumweekend ter afsluiting van het 40 jarig bestaan van onze Motorclub. Jullie enthousiaste ondersteuning en het meedenken bij de voorbereiding was verfrissend, terwijl de warme ontvangst in het holst van de nacht van onze groep nachtrijders, me het gevoel gaf bij vrienden thuis te komen.
Over dit weekend zal in de club nog heel lang worden gesproken. Degenen die niet mee zijn geweest zullen dat nog lang betreuren. Natuurlijk heeft het weer hieraan een grote bijdrage geleverd, maar ook zonder deze uitzonderlijke omstandigheden, zou het een bijzonder geslaagd feestweekend zijn geworden. Met mooie ritten en veel, heel veel gezelligheid.
De roep om een herhaling heeft meerdere malen geklonken. Dat kan natuurlijk niet, want je bestaat als club maar een maal 40 jaar. Maar de toercommissie van MC ASOM, zal zeker de mogelijkheden serieus nagaan voor een mogelijk vervolg in een of andere vorm in 2012.
Met ronkende motorgroet,
Hans Jonker
Danny van Rij
03-10-2011
Yvonne, Bertus en niet te vergeten Peter - wat een prima weekeinde was dit !
Met ASOM zijn we klaar voor de volgede 40 jaar. Bedankt !!!
Tip: maak een facebook pagiona aan.
15-09-2011
Hey Bertus en Yvonne

We hebben een geweldig weekend gehad bij jullie in het hotel. Het weer was fantastisch, maar jullie warme onthaal, gastvrijheid, lekkere eten en heerlijke bedden hebben het helemaal \"af\" gemaakt. Ik heb respect voor de wijze waarop jullie het hotel runnen. Het is hard werken, maar de gasten lijden daar niet onder. Integendeel, jullie zorgen voor een prettig verblijf en hebben alles goed op orde. \"Chapeau\". Het is een aanrader voor elke gast en wij komen zeker nog eens terug.

Liefs Jos en Trudy
13-09-2011
wij hebben heerlijk bij jullie overnacht in een zeer gastvrije sfeer.
om vervolgens uitgerust de eiffelmarathon te fietsen. tot volgend jaar.
Herman de Jong
30-08-2011
Hi Bertus en Yvonne,

Afgelopen weekend een heerlijk weekend bij jullie doorgebracht. Jullie hebben een mooi Gasthaus en je zijn erg gastvrij. Jammer dat het weer niet helemaal mee wilde werken maar dat is gelijk een reden om het volgend jaar nog eens te proberen :-)
ik begreep dat de plannen al weer in de maak waren!
Dus wellicht tot volgend jaar,

Groet
Herman
24-08-2011
Hoi Yvonne en Bertus,

Wij hebben het geweldig naar ons zin gehad in jullie prachtige gasthaus. Yvonne bedankt voor de lekkere maaltijd en Bertus bedankt voor het koude biertje. Jullie hebben het voor de gasten perfect voor elkaar. We zien elkaar binnenkort terug.

Groetjes Annelies, Lydia, Gerrie en Gijs
Rudy, Jeroen, Sharon
23-08-2011
heeey yvonne en bertus

we zijn weer veillig thuis..beetje regen gehad maar we zijn alweer opgedroogt.
bedankt voor de foto's en voor het leuke weekend
we komen volgend jaar zeker nog een keer langs....
als het mag???


groetjes uit amstelveen
17-08-2011
Toevallig bij jullie terecht gekomen het was fantastisch Uitstekende verzorging in een prachtige omgeving zeer aanbevolen ook voor wandelaars
11-08-2011
HALLOOOOOO Bertus en Yvonne, Tsjonge wat zitten jullie prachtig en wat hebben jullie het voor elkaar !!! Zo\'n mooie omgeving en zo\'n mooi Gasthaus !!! Geweldig !!!! Heel leuk en fijn om te lezen die geweldige reacties in het gastboek. Wij wensen jullie nog meer succes toe !!! Groetjes Ko en Diny
Naam: *
E-mail:
Website:
Uw bericht: *
Antispam-vraag: Hoeveel is 5 plus 7:


* = verplicht