Hier kunt u een reactie achterlaten over hoe uw ervaring was in Gasthaus Bikers Moment.

23-05-2016
Hallo Bertus en Yvonne,

Nogmaals bedankt voor de geweldige dagen bij jullie verblijf in Daun afgelopen Pinksterweekend.... we hebben genoten en komen zeker weer jullie bezoeken.

Groetjes van Marco en Mark
05-05-2016
Hallo Bertus en Yvonne,

bedankt voor jullie goede zorgen. We hebben genoten!!

Grtz. Maurice en Angela
28-09-2015
Beste Bertus & Yvonne,
Afgelopen weekend (25-26- en 27 september) met het team van Liemers Motoren Lathum een zeer geslaagd weekend bij jullie gehad. Het was mijn 1e keer bij jullie. Een gemoedelijke sfeer en goed van eten, drinken en slapen. Super bedankt voor jullie gastvrijheid en de wijze waarop jullie met ons (mij) zijn om gegaan. Ik heb,los van de toertocht, volop genoten in jullie hotel. Groetjes Conjo
Paul & Willem
24-08-2015
Beste Bertus, Yvonne,

Wij kijken met veel genoegen terug op ons motortripje naar en door de Eiffel. Het verblijf in jullie hotel was super, wij hebben veel waardering voor de (juiste) wijze waarop jullie de zaken hebben geregeld.

Het is duidelijk dat jullie glashelder in de gaten hebben wat jullie gasten wensen. Het is evenwel een ware skill om dit dag op dag en ongoing met een en dezelfde kwaliteit te bieden, onze complimenten hiervoor.

Bertus, Yvonne, wij wensen jullie een goede eindsprint naar het motorseizoen 2015 toe en jullie zien ons (sowieso in 2016) zeker terug!

Hartelijke groet,


Paul & Willem
Rob
08-08-2015
Beste Bertus en Yvonne,

Nogmaals dank voor jullie enorme gastvrijheid die ik heb mogen ervaren gedurende afgelopen 4 dagen bij jullie in Gasthaus Bikers moment. Jullie wijze van beleving, vriendelijkheid, betrokkenheid is mij als zeer prettig ontvangen. Ik heb toch menig overnachtingen meegemaakt in diverse hotel voor motortochten maar deze was wel heel bijzonder. Het totaalplaatje was helemaal goed: mooie omgeving, goed weer, mooie motortochten en ook een zeer prettig hotel. Alle gemakken waren voorzien: goede bedden, kamer, eten en uiteraard garage voor de motor. Ook het eten en de kamers waren voortreffelijk. Ik zal zeker hier op de kazerne dit promoten en proberen Bikersmoment hier op de kalender te zetten. Voor wat mij betreft zal ik zeker een keer terugkomen.

Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid.

Met vriendelijke groet, Rob
10-07-2015
nogmaals bedankt was heeel gezellig zeker de 2de keer,een vip behandeling en erg gelachen jammer van cornflace hahaha
05-07-2015
Hi Bertus en Yvonne,
Wij hebben 4 super leuke dagen bij jullie gehad. Heerlijke ruime kamer, mooie ritten en goed advies daarover, lekker gegeten. Hartelijk dank voor de goede zorgen en positieve sfeer, jullie zijn een goede gastheer en vrouw! Motorgreetz, Ronald en Brenda
30-06-2015
bedankt voor het leuke weekend wij komen zeker terug en dan met meerdere was erg gezellig en huiselijk nog aan het nagenieten. wij zijn goed thuisgekomen hahaha
13-06-2015
Hoi Bertus en Yvonne,
Nogmaals bedankt voor de hartelijke ontvangst. Niet gereserveerd, en jullie volgeboekt waren konden we toch blijven eten en slapen. En Bertus bedankt voor de leuke foto's.¨Tot In Babberich regen gehad.
30-09-2014
Hi Yvonne en Bertus,

Dank voor het prettige verblijf bij jullie. De ontvangst was allerhartelijkst en dat is niet veranderd gedurende ons verblijf. Ondanks dat we wat later aankwamen bleek het voor Yvonne geen moeite om nog 2 schnitzels bij te bakken. Fantastisch. De kamer was klein maar schoon en ook de badkamer voldeed uitstekend. Maar heb je als motorrijder gewoonweg niet nodig.
Ook een leuke route op onze Garmin plaatsen de volgende ochtend bleek geen enkele moeite voor Bertus. Wij hebben echt genoten van die rit. Een prachtige route.
Al met al een ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.
Yvonne en Bertus zijn hartelijke mensen en ook met de aanwezige gasten was het erg gezellig.
We komen zeker nog eens terug. Bedankt

Mvg, Ben
01-09-2014
Hoi Yvonne en Bertus,

In week 34 waren mijn broer Wim en ik te gast bij jullie en het is ons zeer goed bevallen. Erg genoten van de ritjes door de Eiffel en de Moezel-streek.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Op de heen en terug-reis veel regen gehad , maar bij jullie niet.

groet,

Adrie
22-08-2014
Hallo bertus en yvonne

Bedankt voor de goede zorgen en een super midweek,ook bedankt voor de supersnelle oplossing van een voedsel allergie in no time een andere gerecht klaargemaakt helemaal super .
Ook bedankt voor het lachen en opgewekte humeur elke dag weer .
komen zeker een keer terug om de boel weer te verkennen daar .
Super bedankt voor de goede zorgen en het lachen

gr paul

p.s kan een tomtom zwemmen ?
*een aantal wel;-)
Naam: *
E-mail:
Website:
Uw bericht: *
Antispam-vraag: Hoeveel is 5 plus 7:


* = verplicht